Spring naar inhoud
Mijn ZorgpleinNoord

Webinar ontwikkelingen SectorplanPlus maandag 31 juli

Naast SectorplanPlus-TAZ ook verlenging activiteiten SectorplanPlus 22-23 mogelijk

27 juli 2023 · 09.20 uur sectorplanplus.nl
Page top visual

Laat je informeren over alle ontwikkelingen tijdens webinar op maandag 31 juli. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) maakt het binnen het huidige SectorplanPlus 22-23 voor aangesloten arbeidsorganisaties mogelijk lopende trajecten te verlengen voor het nieuwe schooljaar. Deze verlenging loopt naast de nieuwe subsidiemogelijkheden die SectorplanPlus-TAZ biedt.

Binnen SectorplanPlus 22-23 is het voor arbeidsorganisaties met een gereserveerde subsidie in dit huidige subsidieprogramma mogelijk om, naast de optie om voor het nieuwe schooljaar via Sectorplan-TAZ subsidie te verkrijgen, een verlenging aan te vragen voor bestaande opleidingstrajecten in 2023-2024.

Verlenging A en B trajecten

De verlenging geldt alleen voor A en B activiteiten die in 2022-2023 zijn opgevoerd. Om hierop aanspraak te maken moet de einddatum van de te verlengen opleiding voor 1 oktober 2023 door arbeidsorganisaties in het portal worden aangepast naar de verwachte einddatum van de opleiding.  Het verlengen van de registraties is geen garantie voor het ontvangen dan de (maximale) subsidie, dit is afhankelijk van het landelijk beschikbare subsidiebudget en het aantal aanvragen voor verlenging. Voor reeds lopende C activiteiten geldt deze verlengingsmogelijkheid niet, deze blijven subsidiabel tot en met 31 augustus 2023.

Webinar: alle ontwikkelingen toegelicht

Er speelt veel rond de SectorplanPlus subsidies. Daarom nemen we je graag mee in de ontwikkelingen tijdens een Teams-webinar op maandag 31 juli van 13.30 tot 14.30 uur. We behandelen SectorplanPlus-TAZ 23-24 en de verlenging van 22-23.  Tijdens de bijeenkomst heb je de mogelijkheid via de chat vragen te stellen, hierop komen we ter plekke terug of op een later moment via onze reguliere kanalen.

Via deze knop kan je maandag vanaf 13.30 uur deelnemen aan het webinar:  

Kan je niet aanwezig zijn? We nemen het webinar op en delen de link na de bijeenkomst, zodat je het op een geschikt moment kunt beluisteren.

Dit is een artikel van: sectorplanplus.nl