Spring naar inhoud
Mijn ZorgpleinNoord

Succesvolle Masterclass ChatGPT

1 november 2023 · 15.16 uur
Page top visual

Wat kan ik met ChatGPT in mijn dagelijkse werk? Dat was de vraag waar leden van het Communicatienetwerk Noord-Nederland 31 oktober antwoord op kregen tijdens de najaarsbijeenkomst op de nieuwe locatie van ZorgpleinNoord.

ChatGPT, je hoort er overal over. Maar wat is het, en wat kun jij er als communicatieprofessional in zorg en welzijn mee? In de Masterclass van Jennifer Janssens hebben de bijna 60 communicatieprofessionals uit onze sector praktische tips gekregen waarmee ze de volgende dag aan de slag konden. ChatGPT is je personal assistent die je een tijdbesparing van 37% oplevert. Genoeg reden om ChatGPT gewoon elke dag op je bureaublad open te zetten en dan vooral gaan proberen. 

Interesse in het Communicatienetwerk Noord-Nederland?

Het Communicatienetwerk Noord-Nederland is een plek waar deelnemers elkaar ontmoeten, ideeën en ervaringen uitwisselen en nieuwe kennis opdoen. In elke bijeenkomst, staat een thema binnen de arbeidsmarktcommunicatie centraal. Meer informatie vind je via de button.

Heb je vragen over het Communicatienetwerk, wil je meer informatie of overweeg je om je aan te sluiten? Neem dan contact met ons op!