Spring naar inhoud
Mijn ZorgpleinNoord

Slimme Zorg Estafette 2024

Slimme zorg en innovatie in Noord-Nederland centraal van 12 t/m 16 februari

22 januari 2024 · 14.47 uur www.slimmezorgestafette2024.nl
Page top visual

Tijdens de Slimme Zorg Estafette (SZE) staat innovatie centraal in de gehele gezondheidszorg: van preventie tot welzijn en van ondersteuning tot behandeling. Belangrijke thema's daarbij zijn o.a. de juiste zorg op de juiste plek, anders werken en succesvol opschalen. Het zijn de (domeinoverstijgende) samenwerkingen en interactie met deelnemers die de Estafette maken tot wat het is.

Gezondheidschallenge Ketenzorg Friesland

Op donderdag 15 februari vindt de Gezondheidschallenge Ketenzorg Friesland plaats. Studenten van mbo, hbo en wo gaan die dag multidisciplinair samenwerken om innovatieve ideeën te bedenken en een frisse blik te werpen op Zorg & Welzijn. 

Ze gaan aan de slag met de praktijkvraag van Ketenzorg Friesland: 'Hoe ziet de Friese huisartsenzorg er in de toekomst (2050) uit? Ontwikkel een inspirerend prototype voor de doelgroep Friese huisartsenzorg, waarbij de centrale vraag is: Hoe ziet de Friese huisartsenzorg, met alle uitdagingen en druk er in de 2020 uit?

Panel

Namens ZorgpleinNoord neemt Jennifer Bakker deel aan het panel. De taak van het panel is om de pitches te beoordelen op basis van goede ideeën waar Ketenzorg Friesland mee verder kan en op interprofessionele samenwerking in de teams.

Aanmelden kan nog

Studenten die mee willen doen, kunnen zich nog steeds aanmelden via de website van de Slimme Zorg Estafette.

Dit is een artikel van: www.slimmezorgestafette2024.nl